fbpx

Sponsors

Beschikbaarheid van kapitaalgoederen is van cruciaal belang voor het goed functioneren van de huidige maatschappij. Openbaar vervoer, banken, olietransport en vele andere sectoren functioneren alleen bij de gratie van werkende systemen. De praktijk wijst uit dat een groot deel van de niet-beschikbaarheid bestaat uit wachttijd op onderdelen en monteurs, ofwel de logistieke wachttijd. Wij zijn er van overtuigd dat kapitaalgoederen niet hoeven stil te staan als gevolg van die logistieke wachttijd. Wij zijn er ook zeker van dat de benodigde kosten en investeringen beperkt kunnen blijven om dat doel te realiseren.

Vanuit deze overtuiging helpen wij u uw logistieke prestaties te verbeteren. Concreet doen we dat met professioneel advies, op maat gesneden oplossingen en ambitieuze innovaties op het gebied van service logistiek, spare parts management en supply chain management.

KèK.echo Westland en Verloskundige Praktijk ZOË zijn 2 zelfstandige praktijken die samen onder één dak de beste verloskundige zorg aan zwangeren bieden, afgestemd op de behoefte van de zwangeren van nu.

KèK.echo en ZOË bieden samen het complete pakket van:

  • kinderwens;
  • zwangerschapsbegeleiding;
  • (pret-)echografie;
  • prenatale screening;
  • anticonceptie advies;
  • plaatsen van spiralen.

KèK.echo en ZOË zijn een begrip in het Westland als het gaat om goede zorg, kwaliteit en empathie.

De spare parts planningsoplossing

Om uw bedrijfsmiddelen op peil te houden teneinde onnodige uitvaltijd en veiligheidsproblemen te voorkomen, is de uitdaging van het efficiënt en effectief plannen van uw reserveonderdelen een topprioriteit in uw bedrijf. Hoewel uw bedrijfsmiddelen technisch complex zijn en toeleveringsketens onbetrouwbaar, geloven wij in een eenvoudige planning van geavanceerde reserveonderdelen. Dat is onze belofte aan jou!